Munty

✓ Handgemaakt in eigen atelier
✓ Gratis verzending NL vanaf €75,- 
✓ Niet goed, geld terug (m.u.v. gepersonaliseerde items)
✓ Achteraf betalen mogelijk via Klarna

Privacy policy

Munty geeft veel om uw privacy.  De gegevens die je aan ons geeft, gebruiken wij om bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 02/03/2023.

Zo gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie netjes tot één jaar nadat je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Verstrekken aan derden
Wij werken met bedrijven samen, die je hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:
– Betalingsprovider Mollie
– Postbedrijf PostNL
– Hostingpartij 123-webhost
– Webwinkelkeurmerk
– Webwinkelsoftware WooCommerce

WebwinkelKeur

Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:
– per e-mail
– via social media

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken.
In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen.

Cookies
Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het shoppen op de site dus een stuk prettiger. 
Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkingsovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

Autoriteit Persoonsgegevens
De Autoriteit Persoonsgegevens houdt toezicht op de naleving van de wettelijke regels voor bescherming van persoonsgegevens en adviseert over nieuwe regelgeving. Als bezoeker heb jij het recht om online een klacht in te dienen.

Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid
Als bezoeker heb je het recht om iets te zeggen over de persoonsgegevens die verwerkt worden. Je kunt een verzoek indienen om de gegevens te bekijken, aan te passen of volledig te wissen. Een verzoek indienen kan via info@munty.nl Het verzoek wordt uiterlijk binnen 4 weken verwerkt.

Contactpersoon voor privacyzaken

 Yvonne Janssen-Smits

Winkelwagen
De waardering van www.munty.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 29 reviews.